Medewerkers

Medewerkers van huisartspraktijk Sterringa

Gerben Sterringa, Huisarts

In 1995 ben ik mijn studie aan de UvA in Amsterdam begonnen. Voordat ik mijn huisartsopleiding begon heb ik driekwart jaar gewerkt als assistent chirurgie in het BovenIJ ziekenhuis. Tijdens mijn huisartsopleiding een jaar in Beverwijk en een jaar in Weesp gewerkt. De jaren na 2008 was ik waarnemend huisarts met name in het Gooi waarvan ik de laatste jaren, 2 dagen per week bij Dr Felperlaan werkte. Van hem heb ik in 2013 de praktijk overgenomen. Ik woon samen met mijn vrouw, mijn zoontje van 10 en dochter van 7 jaar oud in Amsterdam.

Ik werk op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Barbara Stoks, Huisarts

Barbara is alweer 2 jaar werkzaam in de praktijk en is het vertrouwde doktersgezicht op woensdagochtend.

 

Roswitha Beydals, Psycholoog, POH-GGZ

Ik ben psycholoog in hart en nieren en heb aandacht voor de mens en zijn of haar verhaal. Met mijn ervaring en vakkennis op diagnostisch en therapeutisch gebied lever ik een waardevolle bijdrage aan het ondersteunen van de taken van de huisarts. Oplossingsgericht en systeemgericht. Ruime ervaring met individuele therapie, partner-relatietherapie, systeemtherapie; zowel met volwassenen als met jeugd. Tevens gedragstrainer, ruime seksuologische kennis en ervaring met mensen uit verschillende landen en culturen. Het vak van POH GGZ is een bijna natuurlijke voort vloeiing vanuit mijn brede achtergrond. Voor de inschatting van draagkracht, risicotaxatie en diagnostiek, als ook voor (kortdurende) behandelingen is de patiënt bij mij in goede handen. Indien nodig zal ik de patiënt de juiste weg wijzen binnen de GGZ.

Lizzy Nazloomian, Assistente

Rond 1990 kwam ik bij dokter Felperlaan (de voorganger van dokter Sterringa), eigenlijk voor alleen maar 3 maanden invallen. En nu ben ik er nog steeds. Gewoon omdat ik het naar mijn zin heb, een leuke praktijk met leuke patiënten en leuke artsen!!!