Medewerkers

Medewerkers van huisartspraktijk Sterringa

Gerben Sterringa, Huisarts

In 1995 ben ik mijn studie aan de UvA in Amsterdam begonnen. Voordat ik mijn huisartsopleiding begon heb ik driekwart jaar gewerkt als assistent chirurgie in het BovenIJ ziekenhuis. Tijdens mijn huisartsopleiding een jaar in Beverwijk en een jaar in Weesp gewerkt. De jaren na 2008 was ik waarnemend huisarts met name in het Gooi waarvan ik de laatste jaren, 2 dagen per week bij Dr Felperlaan werkte. Van hem heb ik in 2013 de praktijk overgenomen. Ik woon samen met mijn vrouw, mijn zoontje van 11 en dochter van 9 jaar oud in Amsterdam.

Ik werk op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Barbara Stoks, Huisarts

Barbara is alweer 2 jaar werkzaam in de praktijk en is het vertrouwde doktersgezicht op woensdagochtend.

 

Janine Kollen, POH-GGZ

Ik werk sinds juli 2023 bij dokter Sterringa. Daarnaast werk ik ook als praktijkondersteuner huisarts geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ) in een andere praktijk en werk ik twee dagen per week als psycholoog in Haarlem.
Aan de Vrije Universiteit van Amsterdam heb ik de bachelor Psychologie en master Klinische Psychologie afgerond en daarnaast heb ik een master in Business Administration behaald. Sinds mijn 20ste heb ik met diverse doelgroepen gewerkt in de GGZ. Ik merkte dat ik dit erg leuk vond om te doen en hier de meeste voldoening uit haal. Vandaar dat ik in dit vakgebied verder ben gegaan. Voor mij is het belangrijk om een gelijkwaardige, warme samenwerking aan te gaan. Daarbij luister ik goed naar uw hulpvraag en zoeken we samen naar een passende behandeling.
In mijn vrije tijd houd ik ervan om in de natuur te zijn, te lezen en te sporten. Ook haal ik energie uit tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Lizzy Nazloomian, Assistente

Rond 1990 kwam ik bij dokter Felperlaan (de voorganger van dokter Sterringa), eigenlijk voor alleen maar 3 maanden invallen. En nu ben ik er nog steeds. Gewoon omdat ik het naar mijn zin heb, een leuke praktijk met leuke patiƫnten en leuke artsen!!!