Medewerkers

Medewerkers van huisartspraktijk Sterringa

Gerben Sterringa, Huisarts

In 1995 ben ik mijn studie aan de UvA in Amsterdam begonnen. Voordat ik mijn huisartsopleiding begon heb ik driekwart jaar gewerkt als assistent chirurgie in het BovenIJ ziekenhuis. Tijdens mijn huisartsopleiding heb ik een jaar in Beverwijk en een jaar in Weesp gewerkt. De jaren na 2008 was ik waarnemend huisarts met name in het Gooi waarvan ik de laatste jaren, 2 dagen per week bij Dr Felperlaan werkte. Van hem heb ik in 2013 de praktijk overgenomen. Ik woon samen met mijn vrouw, mijn zoon van 13 en dochter van 11 jaar oud in Amsterdam.

Ik werk op de maandag, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag.

Barbara Stoks, Huisarts

Barbara is alweer 5 jaar werkzaam in de praktijk en is het vertrouwde doktersgezicht op de donderdag.

 

Irene Brok, POH-GGZ

Ik werk sinds februari 2024 bij dokter Sterringa. Ik begeleid cliƫnten met vragen over hun persoonlijke, professionele en relationele leven. Ik werk met oplossingsgerichte methodieken waarbij ik onderzoek welke sociale, cognitieve, emotionele vaardigheden iemand zelf kan inzetten om zijn of haar ontwikkelvraag aan te pakken. Ik gebruik hierbij cognitieve gedragstherapie, ACT en mindfullness technieken.

Lizzy Nazloomian, Assistente

Rond 1990 kwam ik bij dokter Felperlaan (de voorganger van dokter Sterringa), eigenlijk voor alleen maar 3 maanden invallen. En nu ben ik er nog steeds. Gewoon omdat ik het naar mijn zin heb, een leuke praktijk met leuke patiƫnten en leuke artsen!!!