Medewerkers

Medewerkers van huisartspraktijk Sterringa

Gerben Sterringa, Huisarts

In 1995 ben ik mijn studie aan de UvA in Amsterdam begonnen. Voordat ik mijn huisartsopleiding begon heb ik driekwart jaar gewerkt als assistent chirurgie in het BovenIJ ziekenhuis. Tijdens mijn huisartsopleiding een jaar in Beverwijk en een jaar in Weesp gewerkt. De jaren na 2008 was ik waarnemend huisarts met name in het Gooi waarvan ik de laatste jaren, 2 dagen per week bij Dr Felperlaan werkte. Van hem heb ik in 2013 de praktijk overgenomen. Ik woon samen met mijn vrouw, mijn zoontje van 11 en dochter van 9 jaar oud in Amsterdam.

Ik werk op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Barbara Stoks, Huisarts

Barbara is alweer 2 jaar werkzaam in de praktijk en is het vertrouwde doktersgezicht op woensdagochtend.

 

Lotte Bout, POH-GGZ

Al jaren werk ik met veel plezier met mensen en organisaties binnen de gemeente Amsterdam. Sinds januari 2022 werk ik vanuit Arkin als POH-GGZ bij huisartspraktijk Sterringa. Ik heb voorheen veel ervaring opgedaan als maatschappelijk werker bij het Leger des Heils en als algemene ondersteuner bij het wijkteam Amsterdam. Ook heb ik een zijstap gemaakt naar het projectwezen binnen het welzijnswerk als projectcoördinator.
Inmiddels ben ik bezig met een opleiding als gezondheidspsycholoog en met veel plezier gestart als POH-GGZ. Ik zocht meer verdieping en ben enorm geïnteresseerd in de leefwereld van de mens en de wisselwerking van lijf en geest hierin.
Als POH-GGZ ondersteun ik de huisarts bij de behandeling van patiënten met psychische klachten. Het doel is om samen de klachten te inventariseren, te analyseren en de mogelijke vervolgstappen te bespreken, zodat de psychische problemen zullen verminderen. Ik denk graag mee met iemand op een gelijkwaardige manier en met oprechte aandacht. Mijn drijfveer hierin is het willen bijdragen aan een leefbare wereld voor ieder mens!

Lizzy Nazloomian, Assistente

Rond 1990 kwam ik bij dokter Felperlaan (de voorganger van dokter Sterringa), eigenlijk voor alleen maar 3 maanden invallen. En nu ben ik er nog steeds. Gewoon omdat ik het naar mijn zin heb, een leuke praktijk met leuke patiënten en leuke artsen!!!